Σχετικά με εμας

medwaydiagnostics.gr

Διαθέτουμε προϊόντα Τελευταίας Τεχνολογίας

Η Medway Diagnostics δραστηριοποιείται ως προμηθευτής χονδρικής και διανομέας ιατρικού εξοπλισμού, συσκευών και αναλωσίμων στους τομείς της Υγείας, της Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας.

Η Εταιρεία εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις προμήθειας νοσοκομειακού και φαρμακευτικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία, κλινικές, εργοστάσια, φαρμακεία και φαρμακεία πλοίων.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και πληροί τις απαιτήσεις της Υπουργικής απόφασης ΔΥ8δ/1348/2004 για τη διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών της ελέγχοντας τα προϊόντα που διαθέτει να φέρουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές σήμανσης CE.

400+

Ολοκληρωμένες
Υπηρεσίες

150+

Ικανοποιημένοι
πελάτες

Γιατί να μας επιλέξετε

Εμπορική σχέση που στηρίζεται στη γνώση & εξειδίκευση, που πάντα αναζητούσε ο κλάδος και καθημερινά ενσαρκώνεται στην πολιτική ποιότητας της εταιρείας, μέσα από τις επιλογές της σε προϊόντα και μηχανήματα υψηλού σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Υψηλή ποιότητα

Tο σύνολο των διαδικασιών μας (Εμπορία, Διακίνηση & Τεχνική Υποστήριξη) έχουν πιστοποιηθεί με διεθνή Certificates, βεβαιώσεις που αποτελούν την ποιοτική υπογραφή των υπηρεσιών μας.

Στοχευμένες Λύσεις

Tο medwaydiagnostics.gr δημιουργήθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις των επαγγελματιών της ιατρικής πράξης.

Εμπειρία

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε μέσα από συντονισμένη και αποτελεσματική λειτουργία, τη δημιουργία μιας άριστης εμπορικής σχέσης, τόσο με τους προμηθευτές μας όσο και με την πελατειακή μας βάση.

Ειδικευμένο Προσωπικό

Εξειδικευμένο προσωπικό & υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.